Din kurv er tom
 • Handelsbetingelser

  Læs venligst nøje disse handelsbetingelser, før du bestiller varer på vores hjemmeside. Ved køb af varer accepterer du at være bundet af handelsbetingelserne.

  Betaling forgår via bankoverførsel eller mobilepay

  Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål, enten via mail: mail@brugtedaek.dk eller på telefon: 9855 1955.

  Telefontider:
  Mandag og lørdag fra klokken 08.00 – 12.00
  Tirsdag til fredag fra klokken 08.00 – 17.00

  Alle afsnit af vores handelsbetingelser kan ses nedenfor.

  Ved afgivelse af bestilling på hjemmesiden bekræfter du, at:

  • Du hæfter for, at alle oplysninger, du indtaster som en del af registreringsprocessen er korrekte og fuldstændige.
  • Du alene er ansvarlig for de oplysninger, som du indtaster på hjemmesiden. Ingen af de givne oplysninger må krænke tredjemands rettigheder.
  • Enhver manipulation af hjemmesiden med henblik på at svindle sig til penge eller at skabe en fordel eller ulempe for dig selv, eller brugtedaek.dk, vil resultere i sagsanlæg mod den ansvarlige bagmand.
  • Du til enhver tid kan læse handelsbetingelserne på hjemmesiden.
  • Hvis du ønsker at gemme oplysningerne vedr. dine bestillinger, kan du udskrive og gemme den bekræftelsesside, der vises, straks efter at din betaling er godkendt.
  • Når du klikker ”godkend betaling” i det sidste trin af betalingsprocessen, er din bestilling af varerne i din varekurv bindende som en bestilling. Umiddelbart efter modtager du en bestillingsbekræftelse pr. e-mail.
  • Når vi har godkendt din bestilling, bliver der udformet en købsaftale. Med købsaftalen binder brugtedaek.dk sig til juridisk at levere varen til dig. Godkendelsen sker i det øjeblik, du modtager en ordrebekræftelse pr. e-mail. I ordrebekræftelsen står der, at vi godkender din bestilling. Vores ordrebekræftelse bliver anset som gyldig, når den er blevet afsendt.

  Hvis de bestilte produkter står som værende ”på lager”, er du bundet til købsaftalen.

  Når du afgiver en bestilling på hjemmesiden, godkender du bestillingen i overensstemmelse med disse handelsbetingelser i henhold til datoen for foretagelsen af din bestilling. Du bærer ansvaret for at læse den seneste udgave af handelsbetingelserne, hver gang du afgiver en bestilling.

  Når du har valgt en vare, som du ønsker at bestille, gælder den pris, der vises, inkl. moms.
  Prisen gælder uanset hvilke andre priser, du tidligere har set eller hørt, eller som tidligere er vist på hjemmesiden. Vi forsøger altid at sikre, at den viste pris er præcis, men kan ikke garantere for dette. Varens pris er den pris, der gælder i det øjeblik, du afgiver en bestilling. Med mindre andet er angivet på hjemmesiden, er alle omkostninger forbundet med køb i danske kroner ("dkr.").

  Selvom vi altid bestræber os på at udtrykke os præcist og fejlfrit, kan der på hjemmesiden forekomme indhold med typografiske fejl og upræcise formuleringer samt manglende produktbeskrivelser, priser og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette fejl, upræcisheder og mangler samt til at ændre eller opdatere indholdet, uden at gøre opmærksom på det på forhånd. Har du bestilt en vare, som har en prissætningsfejl, vil vi oplyse dig om det. Vi vil i så fald afvente din godkendelse, før vi gennemfører din bestilling.

  Du skal betale varens samlede pris ved bestilling. Dette kan du gøre ved bankoverførsel eller mobilepay. Vi er ikke bundet til at levere varerne, før vi har modtaget den fulde betaling fra din side.

  Du hæfter for, at alle de oplysninger, som du giver os med det formål at købe varer hos os, er korrekte, betalingskort, er dit eget, og at der er tilstrækkelig dækning eller kredit til at dække omkostningerne forbundet med købet og leveringen af varerne. Vi forbeholder os retten til at godkende dine betalingsoplysninger, før vi leverer varer til dig.

  Hvis du opdager, at du har begået en fejl ved bestillingen, efter at du har afgivet din bestilling på hjemmesiden, skal du kontakte os så hurtigt som muligt på mail@brugtedaek.dk. eller på tlf: 98551955.Vi kan dog ikke garantere, at vi kan ændre din bestilling i overensstemmelse med dine ønsker.

  Alle produkter forbliver vores ejendom, indtil vi har modtaget den fulde købesum fra dig.

  Vores fragt og logistikpartner er Post Danmark.

  Vores mål er at levere forsendelserne til den leveringsadresse, som du har angivet i bestillingen.

  Vores mål er at levere inden for det tidsrum, vi angav, da du afgav din bestilling, men vi kan ikke love en præcis leveringsdato. Vi stiler altid efter at levere inden for 1-3 hverdage fra den dag, vi godkender din bestilling og indgår købsaftalen, men vi kan ikke garantere nogle faste leveringsdatoer.

  Hvis brugtedaek.dk ikke er i stand til at levere bestillingen inden for 30 dage fra afgivelsen af bestillingen, har du ret til at ophæve købsaftalen.

  Vi vil stile efter at informere dig, såfremt vi ikke er i stand til at imødekomme den leveringsdato, som vi har angivet på bestillingstidspunktet. I det omfang, det er tilladt ved lov, står vi ikke til ansvar for tab, erstatninger, omkostninger, skader eller udgifter i forbindelse med for sen levering.

  Ved levering af varen kan du være forpligtet til at underskrive ved modtagelsen. Du accepterer at inspicere varen for mulige tydelige fejl, defekter eller skader, før du skriver under for leveringen. Du skal beholde kvitteringen for den leverede vare, hvis der skulle vise sig at være problemer.

  Efter levering overgår ansvaret for varen til dig. Fra det tidspunkt, hvor ansvaret overgår til dig, er brugtedaek.dk ikke længere ansvarlig for tab af værdi eller destruktion af varen.

  Hvis du ikke er i stand til at modtage pakken, kan vi eller fragtselskabet, uanset hvem, efterlade en seddel med instruktioner om enten genlevering af pakken eller selvafhentning hos Post Danmark på et af deres udleveringssteder, bemandet eller ubemandet.

  Hvis levering eller afhentning forsinkes pga. din ubegrundede afvisning af pakken, eller hvis du ikke (inden for to uger efter vores første forsøg på at levere varen til dig) godkender leveringen eller afhenter varen hos Post Danmark eller en anden fragtmand, kan vi (uden at dette vil skade brugtedaek.dk´s retstilling) gøre et eller begge af følgende:

  a) opkræve betaling for opbevaring af pakken eller andre omkostninger, der skulle opstå for os i den forbindelse; eller

  b) annullere købsaftalen. I dette tilfælde vil vi refundere det allerede betalte beløb til enten dig eller din kortudsteder. Når vi refunderer beløbet vil det være fratrukket vores administrationsgebyrer (inklusiv leveringsforsøg, tilbagelevering af varen samt mulige opbevaringsgebyrer).

  Brugtedaek.dk kan ikke holdes ansvarlig for leveringsforsinkelser forårsaget af force majeure, herunder, men ikke begrænset til strejke, lockout, statslig indgriben, energi eller mangel på brændstof, trafikale flaskehalse, skader på vores forretning ved ild, vand eller teknisk fejl og enhver anden hindring, der kan opstå gennem en fejl, der ikke er vores egen. Vi vil oplyse dig om, hvis en sådan situation opstår og igen, når den afsluttes. Varer hændelsen længere end fire uger fra den oprindelige leveringstid, har brugtedaek.dk ret til at annullere købsaftalen og du kan i den forbindelse ikke rejse erstatningskrav mod brugtedaek.dk.

  Alle køb og andre transaktioner foretaget hos brugtedaek.dk skal ske i henhold til dansk ret og reglerne om forbrugerbeskyttelse.

  For alle tvister og juridiske uoverensstemmelser med virksomheder eller juridiske parter i henhold til disse handelsbetingelser eller efterfølgende individuelle aftaler, er dansk lov gældende.

  Nedenfor er en oversigt over vores fortrydelsesretspolitik, og evt. returproces.

  Du har ret til at annullere en bestilling uanset årsag. Du har ret til at annullere en købsaftale og returnere leverede varer til os, hvis du underretter os inden for 14 dage efter levering. Du kan desuden annullere en købsaftale ved at returnere produktet til os, inden den 14 dages returneringsfrist er udløbet. Denne periode begynder, når du har modtaget de bestilte varer. Bemærk, at det er tilstrækkeligt, at du giver os besked inden for 14 dage, ligesom en rettidig returnering af varerne er tilstrækkelig.
  Din returneringsbesked anses for at være givet på den dag, hvor den blev sendt. Vær opmærksom på, at du er eneansvarlig for at bevare tilstanden af alle produkter, du har bestilt, når de er i din besiddelse, og at alle produkter således skal returneres til os i deres oprindelige stand.

  Når du handler på brugtedaek.dk har du 24 måneders reklamationsret.
  Ved brugte varer kan du dog ikke klage over almindeligt slid og fejl, forårsaget af alder og tidligere brug.

  Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig adfærd.

  Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 14 dage efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

  Gratis retur.

  Ved returnering til brugtedaek.dk, vil du ikke blive pålagt fragtomkostninger.
  Er en vare beskadiget eller defekt, kan du lave en reklamation.

  Retur adresse

  Brugtedaek.dk
  Grynderupvejen 6
  9610 Nørager

  Tlf. 98 55 19 55
  mail@brugtedaek.dk

  For at vi kan vurdere din reklamation, skal vi bede om følgende:

  For at dokumentere defekten skal du sammen med beskrivelsen sende billedmateriale. Defekten skal fremgå tydeligt på minimum 3 billeder. Derudover skal du sikre, at et af dine fotografier viser hele produktet.

  Send venligst dine billeder vedhæftet en e-mail til mail@brugtedaek.dk. 

  Når vi har modtaget dine billeder, behandler vi hurtigst muligt din reklamation. Inden for få dage vil du modtage en tilbagemelding fra os om din sag.
  Hvis du gør brug af din 14 dages fortrydelsesret, vil købsaftalen blive anset som værende ugyldig for begge parter, og alle modtagne ydelser skal returneres (det vil sige både betaling og varer). Hvis du ikke er i stand til at returnere de fordele, du har modtaget ved at have haft varen i din besiddelse (f.eks. gavn af brug), eller kan du kun delvist returnere varen, eller returnerer du den ikke i samme stand, som den er leveret, kan brugtedaek.dk kræve erstatning. Varer returneres til os på brugtedaek.dks regning og risiko. Alle tilbagebetalinger af penge vil blive foretaget inden for 30 dage, efter at vi har modtaget din erklæring om annullering af købsaftalen. Refunderingen sker til den konto, du benyttede til at foretage købet, medmindre du oplyser en anden konto, som du ønsker pengene overført til.
  Vi forbeholder os retten til at ændre handelsbetingelserne i ethvert omfang, det er nødvendigt. Dette kan være for at tilpasse handelsbetingelserne til ændringer i lovkrav eller ændringer i andre tekniske parametre. De ændrede vilkår kan altid findes på hjemmesiden. Tilpassede eller ændrede vilkår gælder kun for bestillinger, der er foretaget efter at ændringerne er trådt i kraft, Herefter gælder de for alle køb.

  Ved køb af komplet hjul gælder fortrydelsesretten ikke, da varen er blevet specielt fremstillet til kunden og derfor ikke udgør den samme værdi mere.

  Brugtedaek.dk kan ikke gøres ansvarlig for skade påført af fejlagtig montering og afbalancering.